Sok od jabuke

JABUKA

100% ceđeni voćni sok od jabuka sorti Greni Smit i Zlatni delišes

Sok od jabuke bez dodataka

Slatkoća i aroma Zlatnog delišesa savršeno se uklapa uz kiselkasti ukus sorte Greni Smit. Harmonični ukus soka od ove dve sorte jabuka naročito se dopada deci.

JABUKA sok proizvodimo mehaničkim ceđenjem kvalitetnih, zdravih jabuka. Tako dobijamo prirodno mutni sok. Ne dodajemo vodu, šećer, boje, konzervanse, kao ni arome. Sok od jabuke pakujemo u staklene boce, da mu ambalaža ne promeni ukus i kvalitet. JABUKA sok sadrži prirodne čestice voća koje se mogu taložiti tokom stajanja, pa ga treba promućkati pre posluživanja.

  • Sastav: 100% ceđeni sok od jabuka sorti Greni Smit i Zlatni delišes u odnosu 80:20%
  • Pakovanje: staklena boca zapremine 1 litar
Sok od jabuka

Jabuka sorte Zlatni delišes

„Eureka! Našao sam je“. Uzviknuo je to Poul Stark kada je 1914. godine na farmi u Zapadnoj Virdžiniji pronašao dugo traženu savršenu žuta jabuku. Sortu je nazvao Zlatni delišes. Zlatni delišes je jedna od najpoznatijih i omiljenih sorti jabuka. Žućkasto-zelene je boje i prepoznatljivo slatkastog i bogatog ukusa. Jede se sveža, te kao dodatak zelenim salatama, voćnim salatama ili salatama od žitarica. Jabuka ima potreban sadržaj kiseline i stabilnost za pečenje. Konačno, ova svestrana jabuka je odlična za pravljenje sokova.

Slatkoća Zlatnog delišesa u JABUKA soku odlično se nadopunjuje sa kiselkastom aromom sorte Greni Smit.

Jabuka Zlatni delišes
Voćko logo
HLADNJAČA VOĆKO DOO DONJI TAVANKUT Zmaj Jovina 73
Sok od jabuke Greni
Sok od jabuka miks