Sok od jabuke

JABUKA

100% ceđeni voćni sok od jabuka sorte Greni Smit

Sok od jabuke bez dodataka

Sok od jabuke Greni Smit izrazito je osvežavajućeg, punog ukusa. Sok je najbolje piti ujutru i u prepodnevnim satima, te pre i posle vežbanja, zato što predstavlja prirodni izvor energije.

JABUKA ceđeni sok sadrži samo prirodne šećere iz voća, pre svega fruktozu, zatim glukozu i saharozu. Proste šećere naše telo lako obrađuje i tako brzo dobijamo potrebnu energiju. Pored toga, čaša prirodnog soka od jabuke daje nam dozu vitamina, minerala i antioksidanata.

Sok pravimo isključivo od voća koje smo sami proizveli u našim voćnjacima na pesku. Poseban ukus jabuka iz tavankutskog kraja, mehaničkim ceđenjem samo pretačemo u kvalitetne i ukusne prirodne sokove.

  • Sastav: 100% ceđeni sok od jabuka sorte Greni Smit sa dodatkom vitamina C
  • Pakovanje: staklena boca zapremine 1 litar
Ceđeni sok Greni Smit

Jabuka sorte Greni Smit

Greni Smit je jabuka zelene boje i kiselkastog ukusa. Vrlo je sočna i osvežavajuća. Odličan je izbor za pripremu prirodnih, ceđenih sokova. Možda je najprepoznatljivija od svih jabuka i sigurno je jedna od najpoznatijih. Potiče iz Australije, gde ju je uzgojila baka Maria Ann Smith, po kojoj je sorta dobila ime. Do 60-ih godina 20. veka Greni Smit je postala praktično sinonim za jabuku. Ova pomalo neobična jabuka privlači svojom bojom trave, odlična je za konzumaciju u svežem stanju, a isto tako je dobra za voćne salate, pite i sokove.

JABUKA 100% ceđeni sok od jabuke sorte Greni Smit je baš onakav kakav treba da bude sok od ove sorte jabuka – osvežavajući i hidrirajući.

Jabuka Greni Smit
Voćko logo
HLADNJAČA VOĆKO DOO DONJI TAVANKUT Zmaj Jovina 73
Sok od jabuke Greni
Sok od jabuka miks